Alles draait om beleving en sfeer, zonder verlichting is dit moeilijk te creëren. Een donker terrein of hal met enkel geluid en simpele TL-verlichting zal een totaal andere sfeer overbrengen dan wanneer er een volledig uitgedachte lichtshow aanwezig zal zijn. Of wat dacht u van special effects zoals confetti kanonnen, lasers en rook? Tevens is het uitlichten van de DJ, de diverse bars, toiletten of andere te bedenken plekken op uw evenement een absolute meerwaarde. Voor dit alles bent u bij ons aan het juiste adres!

LICHTSHOWS
Bij ieder evenement, groot of klein, hoort een lichtshow. Hierin zijn de mogelijkheden eindeloos, van een simpele lichtshow in de voetbalkantine tot een grootschalig outdoor festival.
Wij schrijven vooraf een lichtplan. Ook hierbij geld, evenals bij het schrijven van ons audioplan, dat vooraf een bezoek aan de locatie tot de mogelijkheden behoort. Vervolgens kunnen wij de locatie volledig uittekenen in onze computers met daarop de besproken toegepaste licht- en special effecten. Zo heeft u vooraf een beleving en weet u wat u verwachten kunt. Zoals eerder genoemd is uitlichten van diverse locaties op een evenementen terrein ook vaak van essentieel belang. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan het (tijdelijk) uitlichten van uw kantoorpand of het plaatselijke gemeentehuis in het oranje gedurende een eindtoernooi voetbal, of rood-wit-blauw tijdens Koningsdag. Of om simpelweg uw pand op te laten vallen: wij denken graag met u mee!

SPECIAL EFFECTS
Ook voor het verzorgen van speciale effecten bent u bij ons aan het juiste adres: tijdens de schuimparty een volle tent bubbels, bij de après ski party de stübe vol sneeuw of bij de mainstage op de ‘drop’ een knal confetti, CO2, vlammen, ‘sparks’ of een flinke wolk rook. Dit alles voor dat extra stukje beleving dat wij met één simpele druk op de knop kunnen overbrengen.