RETAIL
Jouw klanten zover krijgen om dat ene product of die ene dienst aan te kopen. Hoe trek jij hen over de streep? Een simpel verkooppraatje of gesprek is wellicht niet genoeg. Enthousiasmeren kun je leren, maar content spreekt tot de verbeelding! Wij helpen u op dit gebied graag voor uit. Denk hierbij aan etalage displays, product zuilen, de passende muziek of geur die bij dat ene product past en de consument prikkelt. Het uitzetten van de perfecte looproute langs dat ene product. Wij denken mee op strategisch vlak, ontwikkelen van jouw winkelconcept en content creatie.

WERKPLEK
Staat er in jullie vergaderruimte nog zo’n oud whiteboard? Ruil hem in voor innovatieve oplossingen! Denk eens aan een smartboard voor jouw bedrijf. Niet alleen op technisch vlak zijn wij de juiste partner, ook voor audiovisuele toepassingen en andere smart technologieën maken wij van jouw werkplek the place to be! Alles zo gebruiksvriendelijk als mogelijk, zodat zelfs jij als a-techneut dit simpel kan bedienen.

INTERACTIE OP DE PLEK WAAR JIJ HET WILT
Gooi jij net die strike op de bowling baan of sla je een hole-in-one bij de glow in the dark midgetgolf? Dan wil jij natuurlijk even dat moment op te shinen graag pakken! Hoe vet zou het zijn om bij deze gebeurtenissen vol in de schijnwerpers te komen staan en Queen door te speakers te horen schallen met ‘We Are The Champions’. Kan dat? Ja natuurlijk! Op dit vlak bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen met de fijnste geluidssensatie, de juiste lichteffecten voor de ultieme beleving van uw bezoekers en klanten.

BEURS & EXPO
Heb jij na jaren dubben de stap gezet naar de beurs of sta je hier wellicht al jaren. Je wilt hoe dan ook ten opzichte van de andere beursstands zoveel mogelijk klanten naar jou toe ‘lokken’. Hoe doe je dat? Door op te vallen! Hoe? Simpel: met audiovisuele toepassingen, reclamezuilen, digital signing, content creations en/of lichteffecten kun jij alles uit de tent halen om (potentiële) klanten naar jouw beursstand te lokken. En laat dat nu net datgene zijn waar wij jou mee kunnen helpen!
De klant naar jouw stand kunnen lokken? Fijn! Eenmaal hier kun je ze zelf te woord staan en helpen met het beantwoorden van hun vragen, maar denk ook eens aan interactieve vragenzuilen die klanten op hun gemak bedienen kan en helpen met het beantwoorden van hun vragen. Of voor het direct aankopen van een product. Hiermee breng jij simpel maar zeer effectief jouw product of dienst onder de aandacht en heb jij zelf ook tijd om even te genieten van je warme bakje koffie in plaats van dat deze wederom koud werd.