Wij van Your Event Supplier werken enkel met het beste materiaal. Met onze systemen zult u genieten van iedere noot en enkel warme klanken ervaren. Hiermee sturen wij geluid op een juiste en fijne manier aan, zodat iedere klank voor de juiste beleving zorgt.

LOCATIE
Een van de belangrijkste factoren die van toepassing is op ons werk is de locatie. Dus in feite alles dat weerslag heeft op de plaats waar het evenement plaats vind. Denk hierbij aan dicht terrein met veel bebossing of juist een open terrein, of een oude gehorige fabriekshal waar de akoestiek weer anders is dan bijvoorbeeld de Rotterdamse Ahoy.
Andere factor is het aantal bezoekers en/of gasten van uw evenement. Dit kan variëren van kleine evenementen tot groots, voor elk hebben wij de juiste oplossing. Dit alles verwerken wij in een vooraf door ons opgesteld audioplan. Hierbij behoort vooraf een bezoek aan de locatie tot de mogelijkheden. Op deze manier zijn wij altijd op een goede manier voorbereid en staat u als organisator nooit voor verrassingen. Belangrijk te weten: de term ‘geluidsoverlast’ voor naastgelegen bewoners zult u in samenwerking met ons nooit iemand over horen klagen. Hiermee houden wij ten alle tijden rekening bij het opstellen van ons audioplan.

ARTIESTEN
Alles wat jouw optreden als artiest of DJ benodigd, wij hebben het in huis en verzorgen dit alles tot in de puntjes! Denk hierbij aan de juiste DJ gear, monitoring voor DJ’s en bands, volledige backline benodigdheden, draadloze microfoons etc. Het werkt simpel: u stuurt ons de rider(s) van de geboekte artiesten, bands en/of acts en nemen dit mee in het audioplan.
Lekker zorgeloos voor u als organisator!