Geluid en audio

Wij van Your Event Supplier werken enkel met het beste materiaal. Met ons materiaal zult
u genieten van iedere noot en enkel warme klanken horen. Hiermee sturen wij geluid op
een juiste en fijne manier uw gehoorgang in, zodat iedere klank voor de juiste beleving
zorgt!

Locatie
Een van de belangrijkste factoren die van toepassing is op ons werk is de locatie. Dus in feite alles dat weerslag heeft op de plaats waar het evenement plaats vind. 

Denk hierbij aan dicht terrein met veel bebossing of betreft het juist een open terrein. Of in een oude gehorige fabriekshal waar de akoestiek weer anders is dan in bijvoorbeeld de Rotterdamse Ahoy. Een ander belangrijke factor is het aantal bezoekers en/of gasten van uw evenement. Dit kan variëren van kleine evenementen tot groots, voor elk hebben wij de juiste oplossing!


Dit alles verwerken wij in een vooraf door ons opgesteld audioplan. Hierbij behoort vooraf een bezoek aan de locatie tot de mogelijkheden. Op deze manier zijn wij altijd op een goede manier voorbereid en staat u als organisator nooit voor verrassingen. 

Belangrijk te weten: de term ‘geluidsoverlast’ voor naastgelegen bewoners zult u in samenwerking met ons nooit iemand over horen klagen. Hiermee houden wij ten alle tijden rekening bij het opstellen van ons audioplan.

Artiesten benodigdheden


Alles wat jouw optreden als artiest of DJ benodigd. Wij hebben het in huis en verzorgen dit alles tot in de puntjes! Denk hierbij aan de juiste DJ gear, monitoring voor DJ’s en bands, volledige backline benodigdheden, draadloze microfoons etc.

Het werkt simpel: u stuurt ons de rider(s) van desbetreffende geboekte DJ’s, artiesten, bands en/of acts toe per email. Vervolgens nemen wij dit mee in ons audioplan en zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgt is. Lekker zorgeloos voor u als organisator van een evenement dus!